Електронно наргиле: Ice Vape или Ice Plus да изберем?

  • Следваща статия
  • Предишна статия

Електронно наргиле: Ice Vape или Ice Plus да изберем?

Електронните наргилета Ice Vape и Ice Plus са абсолютен хит сред хиляди потребители, а причините са това са ясни – те са красиви, атрактивни, стилни, и притежаващи редица предимства пред обикновените цигари.

Казано възможно най-просто, електронното наргиле съчетава в себе си дизайна на цигарата и принципа на работа на наргилето. Така любителите на наргилетата вече могат да се насладят на електронно устройство, което се побира в джоба им, спестявайки си неудобствата на тежките, обемни и твърде изискващи традиционни наргилета.

Как функционират устройствата Ice Vape и Ice Plus, по какво се различават и как да изберете между тях? Разказваме накратко в следващите редове.

Какво представлява електронното наргиле?

Електронните наргилета представляват модерна и съвременна алтернатива на традиционните продукти за пушене. Те функционират чрез загряване на предварително заредена течност, която съдържа ниски нива на никотин и добавени аромати, а резултатът е повече от атрактивен – пушене, което е по-безвредно, по-екологично и не оставя неприятен дъх.

доставка-на-стоки

Каква е разликата между електронни наргилета Ice Vape и Ice Plus?

Разликата е много проста: Ice Vape представлява продукт за еднократна употреба, който идва с вграден и зареден пълнител. Моделът няма опция за презареждане и се използва само, докато батерията и течността свършат – което обикновено се случва по едно и също време.

Ice Plus, от своя страна, е електронно наргиле за многократна употреба. То се състои от презареждащо се електронно устройство и вход за смяна на пълнителите, където можете да поставите нов аромат в момента, в който предходният се изчерпа.

Електронно наргиле Ice Vape: предимства и недостатъци

Еднократното електронно наргиле Ice Vape идва с пълнител и вграден заряд, които издържат около 450 дръпвания. Това се равнява на близо две кутии обикновени цигари.

Устройството е достъпно, бюджетно и атрактивно. То е подходящо най-вече за хора, които желаят да тестват продукта, за непушачи, или за пушачи, които не желаят да заменят навиците си в дългосрочен план.

Предимствата му са именно в неговата неангажираща концепция: то се използва еднократно, не изисква особен бюджет и е перфектно решение за хора, които просто желаят да опитат нещо ново.

Недостатъците му идват тогава, когато се закупува често или ежедневно, и са свързани преди всичко с генерирането на отпадък – проблем, който може лесно да бъде разрешен чрез закупуване на многократно електронно наргиле.

търговия с бързооборотни стоки

Електронно наргиле Ice Plus: предимства и недостатъци

Ice Plus идва в комплект със собствено зарядно устройство, а зарядът му издържа около 24 часа, след което е необходимо презареждане за около 20 до 25 минути.

Устройството е подходящо за потребители, които са опитвали и харесват функцията на електронните наргилета, и поради това са взели решение да ги използват дългосрочно, включително и като цялостен заместител на традиционните цигари.

Предимствата на Ice Plus могат да се систематизират както следва:
Дългосрочна употреба с една единствена инвестиция в устройство;
Възможност за честа смяна на вкусовете на пълнителите без закупуване на ново електронно наргиле;
Бързо зареждане и лесна употреба навсякъде, по всяко време.
Потенциален недостатък е рутината, която трябва да изградите, така че Вашето електронно наргиле Ice Plus винаги да бъде заредено и функциониращо. За да избегнете неудобството, можете просто да създадете рутина за зареждане на устройството всяка вечер, за да сте сигурни, че то ще ви служи безотказно през деня.

Екипът на “Марти Мар” е официален дистрибутор както на устройствата Ice Vape и Ice Plus, така и на всички вкусове и пълнители, чрез които те функционират. Независимо дали сте краен потребител, бизнес или дистрибутор – можете да се свържете с нас, за да направите своята поръчка и да я получите бързо, лесно и коректно.

бързооборотни-стоки

Сподели статията

  • Следваща статия
  • Предишна статия

Send this to friend