Дистрибуция на хранителни стоки, Бургас – доверете се на опита!

  • Следваща статия
  • Предишна статия

Дистрибуция на хранителни стоки, Бургас – доверете се на опита!

Надеждната, професионална дистрибуция на храни и пакетирани хранителни стоки има стабилно и постоянно нарастващо значение както за бизнеса, така и за крайните потребители – както в Бургас, така и във всички точки на страната.

Ето защо, изборът на надежден местен доставчик може да ви гарантира сигурност, удобство и гъвкава реакция както към собствените ви нужди, така и към очакванията на вашите потребители. Тук идва и ролята на “Марти Мар” – да предложи възможно най-цялостна услуга за дистрибуция на хранителни стоки в Бургас и региона.

доставка-на-стоки

Какво представлява услугата за дистрибуция на хранителни стоки?

Казано възможно най-просто, дистрибуцията на хранителни стоки на едро в Бургас и региона е съвкупност от процеси, по време на които ние се грижим за съхранението и разпределението на различни видове хранителни продукти и бързооборотни стоки.
Екипът на “Марти Мар” обезпечава напълно всички важни елементи от процеса на дистрибуцията на бързооборотните стоки да бъдат изпълнявани коректно и в срок, с грижа към индивидуалните нужди на всеки клиент. Основната ни цел е да имаме доволни партньори, с които да реализираме дългосрочно двустранно сътрудничество.
Част от мрежата за дистрибуция на хранителни стоки са услугите, свързани с разпространението, чиято цел е да улесняват доставката на храна от производители до конкретните места за продажба. В течение на просеца, ние поемаме отговорност и за всички организационни детайли – от температурно контролирания транспорт, до товаро-разтоварните дейности и подредбата на стоките в търговските обекти на поръчителя.
Конкретната съвкупност от допълващи услуги е предмет на предварителна уговорка и индивидуална оферта, изготвена според конкретните очаквания на нашите партньори.

търговия с бързооборотни стоки

Какви видове хранителни стоки ще откриете в каталога на „Марти Мар“?

Като част от нашата дистрибуторска дейност, ние се ангажираме с доставката на изключително широка гама от пакетирани хранителни продукти, сред които например:
Млечни продукти;
Зърнени продукти;
Месни и рибни продукти;
Пакетирани подправки;
Различни консервирани изделия;
И други.
Освен с богатия си продуктов каталог, „Марти Мар“ може да се похвали и с изключително добре развитата си логистична мрежа. Ние предлагаме подобаващи решения за лесно осъществяване на поръчки в Бургас или региона, като се ангажираме да Ви предложим най-добрите възможности за пълно удовлетворяване на Вашите потребности и желания.

бързооборотни-стоки

С какво дейността на “Марти Мар” е важна за крайния потребител и какво получава той?

Дейността ни е насочена към доставка на предварително заявени групи от продукти до магазини, супермаркети, ресторанти, барове, хотели, детски центрове и градини, кетъринг фирми, и крайни потребители. Имаме опит в обслужването на малки, средни и големи търговски обекти, но също така сме на разположение да снабдяваме необходимите стоки за частни празненства, балове, сватби, партита и т.н.
Или иначе казано: „Марти Мар“ е една от най-бързо развиващите се и динамични фирми на пазара с дистрибуция на хранителни стоки, алкохолни и безалкохолни напитки в Бургас и всички ключови точки по Южното ни Черноморие.
Нашите нови и потенциални клиенти могат да се запознаят с продуктите, цените и услугите, които предлагаме, чрез пълния списък на хранителни продукти, публикуван в нашия уеб сайт.
За всички последващи въпроси, запитвания и поръчки, можете да се свържете с нас на координатите, описани в раздел “Контакти”.

Сподели статията

  • Следваща статия
  • Предишна статия

Send this to friend