Дистрибуция на бързооборотни стоки в Бургас: как да откриете най-добрата услуга?

  • Следваща статия
  • Предишна статия

Дистрибуция на бързооборотни стоки в Бургас: как да откриете най-добрата услуга?

Дистрибуторски фирми отдавна са партньор с ключова роля в развитието и гладката функция на много видове заведения и бизнеси. Но щом заговорим за дистрибуция на бързооборотни стоки в Бургас, как точно се очаква да изберем най-качествената и надеждна услуга?
Ето и някои ключови моменти, които да вземете под внимание:

Бързо и коректно обслужване

Строен график, гъвкава реакция и абсолютна надеждност дори и в случаи на непредвидени ситуации: това са качества, които идват както с коректната бизнес политика, така и с опита, натрупан през годините.
Добрата дистрибуторска фирма се придържа към своите установени практики и процеси, като същевременно остава гъвкава към индивидуалните потребности на своите клиенти – били те ресторанти, търговски обекти, или физически лица.

търговия с бързооборотни стоки

Качество, разбира се!

При услугите от висок клас, качеството на обслужването и качеството на предлаганите продукти винаги вървят ръка за ръка, без едното да е за сметка на другото. Именно това ще откриете и в “Марти Мар” – съвършено оптимизиран процес за доставка на артикули единствено от доказани и реномирани брандове.

За информация и заявки:

За Заявки:

056 / 880 655
056 / 880 656
Факс: 056 / 881 335
GSM: +359 896 68 98 83 Viber logo
GSM: +359 896 68 98 86

Управител: Мартин Димов:
+359 893 33 44 33

Търговски представители:
+359 896 64 64 37

Продуктово разнообразие

За да не ви се налага да зареждате бързооборотни стоки, алкохолни напитки и хранителни продукти от различни места, губейки време и енергия, изключително удобно е да се доверите на доставчик с богат и разнообразен каталог.
В “Марти Мар” ще откриете всички необходимо както за бизнеса, така и за крайния потребител – бързо, лесно, качествено и надеждно.

Всичко – точно навреме

Закъснението не е опция; не и когато говорим за реномирани доставчици на реномирани клиенти. Именно затова процесите следва да са оптимизирани максимално, така че доставките да са винаги навременни.
С оглед краткотрайността на някои от продуктите, ние се грижим те да дойдат при вас възможно най-скоро, и то в стриктно температурно регулирани транспортни условия.

Справедлива цена

Разбира се, цената е друг решаващ фактор в преценката на клиентите към коя компания за дистрибуция да се обърнат. В “Марти Мар” знаем, че съотношението между цена и качество трябва да бъде отлично. Ето защо, ние следим пазарните тенденции и се съобразяваме с икономическото положение, за да можем да предложим конкурентно ценообразуване за всеки наш продукт или услуга.

… Или всичко това - заедно!

Като един от най-опитните и реномирани дистрибутори на бързооборотни стоки в Бургас и района на Южното черноморие, “Марти Мар” може да ви гарантира всичко гореизброено – без изключение и без компромис.

През десетилетния си опит в работа с различни клиенти, ние се постарахме да създадем атмосфера на доверие и професионализъм – така че да превърнем новите клиенти в дългосрочни партньори, а тях – в приятели и съмишленици.

Оставаме насреща, за да отговорим на всички ваши практически въпроси и да ви съдействаме в съставянето на индивидуално решение според вашите необходимости – бързо и гъвкаво, навсякъде и по всяко време!

Свържете се с нас на координатите, посочени в раздел “Контакти” и се насладете на дистрибуторска услуга от ново поколение!

Сподели статията

  • Следваща статия
  • Предишна статия

Send this to friend